Anna's Naaiatelier

Beste bezoekers,  

 

Mijn naam is Anna Specken-Planeta. Ik wil mijn naaiatelier graag aan u voorstellen. 

Mijn specialiteiten zijn: alle reparatiewerkzaamheden, gordijnen en vitrages maken en het  herstellen hiervan, het op maat maken van damesrokken en kinderbroeken en ook het inzetten van ritssluitingen.  

Ik ben Poolse van geboorte en woon al een lange tijd in Nederland. Na enige jaren een bedrijf te hebben geleid, ben ik een naaiatelier begonnen. 

In mijn geboorteland werkte ik als tiener in een kledingzaak. Daar werd alleen grijze en onopvallende kleding verkocht, wat mij niet aansprak. Ik wilde iets anders. Nadat een kennis in Zweden mij mooie, kleurrijke modetijdschriften stuurde, besloot ik dat ik dat ook wilde naaien. Ik ben toen een naaiopleiding gaan volgen.

Voor allerlei kledingreparaties kunt u bij mij terecht, zoals het korter maken van alle kleding en tevens het inzetten van ritsen, ook in de meeste leren kleding.

Een van mijn specialiteiten is het naaien van gordijnen en vitrages met enkele of dubbele plooien, gordijnen en vitrages die geschikt zijn voor gordijnenroedes, ook het naaien van speciale vitragepanelen is mogelijk.

De producten die ik aanbied zijn uniek en anders dan het winkelaanbod. Ieder project wordt op maat gemaakt, waardoor het geen massaproduct is.

Mijn motto is daarom ook:
Elk project in mijn studio is uniek, uniek als ieder van ons. 

Het aanbod van mijn naaiatelier staat op Marktplaats onder “Naaiatelier Anna”. Graag wil ik u uitnodigen om het assortiment van mijn naaiatelier te komen bekijken.

Na een aantal maanden van voorbereiding heb ik, Anna Specken-Planeta, dan ook op 7 januari 2013 een naaiatelier aan de Spoorstraat 97 te Stadskanaal geopend. 

U kunt dus bij mij terecht voor reparatiewerkzaamheden zoals: 

-Korter maken van broeken, rokken, mouwen etc.
-Ritssluitingen.
-Gordijnen of vitrages op maat gemaakt, of aanpassen en gordijnpanelen.
-Rokken en kinderbroeken op maat maken.
-Reparaties.

 

Openingstijden:

Maandag

14.00-18.00 uur

Dinsdag

10.00-18.00 uur

Woensdag

10.00-18.00 uur

Donderdag

10.00-21.00 uur

Vrijdag

14.00-18.00 uur

Zaterdag

10.00-15.00 uur

 

U bent van harte welkom!

 

 

 

Free business joomla templates